• 🚀 AUTO1 Group kĂ«rkon Agjent Shitjesh Telefonike pĂ«r Makina nĂ« gjuhĂ«n Italiane! Bonus i GARANTUAR 3 muajt e pare - Page mujore +1200 Euro

Auto1_Choose_challenge_Racer_link_1100.jpg


Je i apasionuar pas makinave dhe ke aftësi të jashtëzakonshme komunikimi? Dëshiron të bëhesh pjesë e një ekipi dinamik dhe të arrish majat në karrierën tënde? Nëse po, atëherë ky është shansi yt!

AUTO1 Group Albania lider në sektorin Automotive, kërkon të punësojë Agjentë Shitjesh Telefonik në Gjuhën Italiane. Kjo është një mundësi fantastike për të punuar me një portofol të gjerë klientesh potenciale duke i ndihmuar ata në nevojat e tyre specifike.

Përgjegjësitë Kryesore:
 • Komunikimi efektiv me klientĂ«t nĂ«pĂ«rmjet telefonit pĂ«r tĂ« identifikuar nevojat dhe preferencat e tyre;
 • Kontaktimi vetem i klienteve potenciale, tregtare makinash dhe koncesionare ne tregun Italian;
 • Ofrimi i kĂ«shillave profesionale dhe informacioneve tĂ« detajuara mbi karakteristikat dhe pĂ«rfitimet e makinave tona;
 • Menaxhimi i procesit tĂ« shitjes nga fillimi deri nĂ« mbyllje, duke siguruar njĂ« pĂ«rvojĂ« tĂ« kĂ«ndshme pĂ«r klientin;
 • Arritja e objektivave tĂ« caktuara tĂ« shitjes dhe kontributi nĂ« rritjen e shitjeve tĂ« kompanisĂ«.

Çfarë Ofrojmë:

 • Trajnime tĂ« vazhdueshme pĂ«r tĂ« zhvilluar aftĂ«sitĂ« tuaja dhe pĂ«r tĂ« qĂ«ndruar nĂ« krye tĂ« trendeve tĂ« tregut.
 • MundĂ«si pĂ«r tĂ« punuar me njĂ« gamĂ« tĂ« gjerĂ« makinash dhe vetem me kliente potenciale, (tregtare makinash dhe koncesionare italiane)
 • Kontrate e rregullt pune sipas Kodit e Punes;
 • PaketĂ« konkurruese page fikse + bonuse mujore. Page fikse mujore 84,103 lek bruto + bonuse pa limite ne baze te performances.
 • Bonus i garantuar tre muajt e pare duke filluar nga 61,500 lek net, pavarsisht shitjeve te arritura.
 • MundĂ«si pĂ«r rritje dhe zhvillim brenda kompanisĂ«.
 • MundĂ«si rivleresimi tĂ« pagĂ«s çdo 6 muaj
Bashkohu me AUTO1 Group!

Nëse je i gatshëm të nisësh një udhëtim të jashtëzakonshëm dhe të bëhesh pjesë e suksesit tonë, dërgo CV-në tek: selezione.albania@auto1.com

+ 355 67 503 91 22
 


Apply WhatsApp
Back
Top