• 🌎Durres, kerkojme Operator Italisht BackOffice / DataEntry 🇮🇹

Durres
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Asistence | Sekretari | Backoffice
  2. Call Center Operator/e
  3. Data Entry
Gjuha
  1. italisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kompania Dalerio Consulting SHPK me seli ne Durres kerkon te punesoje:
* Operator Italisht BackOffice/DataEntry

Ofrojme:
* Page konkuruese
* Ambjente pune moderne dhe komode
* Kontrate pune dhe siguracione te paguara nga kompania
* Mundesi rritje profesionale
* Trajnim i paguar

Kerkojme:
* Eksperience e mepareshme ne Italisht.
* Njohuri te mire te gjuhes Italiane
* Njohuri te perdorimit te kompjuterit, e-mailit dhe paketes office
* Etike komunikimi dhe sjellje e mire me klientet

Per te aplikuar ju lutem nisni CV-ne tuaj ne adresen e e-mailit hr@dalerioconsulting.com, ose ne WhatsApp 0675251360
 


Apply WhatsApp
Back
Top