• ๐“๐ข๐ซ๐š๐ง๐ž, ๐ฌ๐ก๐ข๐ญ๐ž๐ญ ๐›๐š๐ซ-๐ซ๐ž๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐š๐ง๐ญ ๐Š๐š๐ญ๐ข ๐ŸŽ, ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ” ๐ฆยฒ ๐Ÿ“๐Ÿ—๐Ÿ—.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ โ‚ฌ (๐‘๐ซ๐ฎ๐ ๐š ๐ž ๐ƒ๐ข๐›๐ซรซ๐ฌ)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
bar-resorant
Siperfaqja mยฒ
156 mยฒ
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
599000 โ‚ฌ

Bar/Restorant nรซ Rruga e Dibrรซs, Tiranรซ - 599,000โ‚ฌ | 156 mยฒ​

Zona Preferenciale pรซr Zhvillim Biznesi

Pรซrshkrimi i Objektit

Ky lokal modern, i ndรซrtuar nรซ vitin 2021, ofron njรซ hapรซsirรซ tรซ hapur me cilรซsi tรซ lartรซ punimesh.
Fasadรซ e ventiluar dhe kubatura e rregullte krijojnรซ njรซ ambient tรซrheqรซs dhe modern.

Karakteristikat

Sipรซrfaqja: 90 mยฒ sip. Brendshme + 66 mยฒ sip. verandรซ

Organizimi:

Sip. e brendshme : 10 tavolina, banak, 2 tualete, depo (20 mยฒ) lartesia e sip. 5 metra

Sip. Veranda: Orientohet ne form L me 15 tavolina , lartรซsia e sip. 3.5 metra, e pรซrshtatshme pรซr ngjarje dhe takime.

Investimi

I realizuar me njรซ vlerรซ prej 70,000 euro.
Xhiro ditore prej 400 euro e faturuar per vitin e fundit.
Njรซ mundรซsi e shkรซlqyer pรซr ata qรซ duan tรซ zhvillojnรซ njรซ biznes tรซ suksesshรซm.

Dokumentacion dhe Blerja

Prona disponon dokumentacion tรซ plotรซ dhe pranon blerja me kreditim nga banka.
ร‡mimi pรซrfundimtar do tรซ pรซrcaktohet nรซ pรซrputhje me kushtet e dakordรซsimit.

Mos e humbisni kรซtรซ mundรซsi โ€“ kontaktoni tani pรซr tรซ planifikuar njรซ vizitรซ dhe pรซr tรซ eksploruar potencialin e kรซtij ambienti!

Cel. : 0682021516

WhatsApp
Back