F&M Reklama kerkon te punesoje Dizenjator. Kandidatet duhet te kene eksperience pune (minimumi 2 vjecare). Te kete njohuri te mira te programeve kompjuterike te meposhtme:
- Corel Draw
- Photoshop
- Illustrator
Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze.
Te kete aftesi krijuese dhe komunikuese.

Cel. : 0684064191