Supreme Agency ka nisur regjistrimet per trajnimin ne Rekrutim dhe Menaxhim i Burimeve Njerezore.

Sesion teorik.
Sesion praktik.
Sesion pyetjesh te hapura.

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me:

- Modulin e Menaxhimit te Burimeve Njerezore

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar.

Per regjistrime kontaktoni ne whats app: 068 820 0802
ose ne faqen e Instagramit : supreme_agency_


Cel. : 0688200802