Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe nė plazhet e kaltra tė Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet dhe gomonet tona. Cmime te arsyeshme dhe sherbim profesional!

We offer boat tours and speed boat tours in Sazan island and Karaburun Peninsula. Very good service, amaizing places to visit, cristal blue waters.

Contact :

E-Mail : laberianews@gmail.com
Tel/Whatsapp : 00355682407915

More info:

https://biznes.laberianews.com/category/anije-turistike/


Rezervo udhetimin tend me anije dhe gomone ne Sazan dhe Karaburun!
Tel/Whatsapp: 00355682407915
E-mail: laberianews@gmail.com
Sailboat tours in Albania - Sazan Island and Karaburun Peninsula
Vlore, ofroj Pakete ne bregdet Shqiperi Sazan dhe karaburun
Udhetim me anije ne Vlore - Xhiro turistike ne anije - Daily Boat Trip Daily Boat Tour to Sazan Island
Udhetim me anije ne jug - Udhetim me gomone ne detin Adriatik dhe Jon
Udhetim turistik me anije - Xhiro me anije ne Vlore- Udhetim turistik me gomone
Boat trip - Boat tour - Udhetim me anije ne Vlore - Udhetim me anije ne Karaburun - Udhetim me anije ne Sazan
Daily Boat Tour - Speed Boat Trip - Daily Boat Trip - Udhetim me anijje - Udhetim me Gomone
Anije turistike - Udhetim me anije - Udhetim turistik me anije- Udhetim me gomone - Xhiro me gomone
Udhetime turistike me anije dhe gomone ne Sazan - Karaburun - Vlore
Xhiro turistike me anije - Udhetim me gomone - Udhetim me anije ne Vlore Sazan Karaburun
Lundrim me anije - Udhetim me anije - Xhiro me anije - Shetitje me anije
Linja Sazan - Karaburun - Vlore (xhiro me anije dhe gomone)

Udhetim me anije turistike,udhetim me anije,udhetim me anije ne vlore,udhetim me anije ne sazan,xhiro me anije,linja vlore sazan karaburun,udhetim me gomone,udhetim me gomone ne vlore,udhetim me anije pirate,liburna cruises,anije pirate,anije turistike,xhiro me gomone,boat trip,boat tour,daily boat trip,julka unique,guida me anije,guida me gomone,
Udhetim me anije turistike, udhetim me anije, udhetim me anije ne vlore, udhetim me anije ne sazan, udhetim me anije ne karaburun, zhiro me anije, zhiro me anije ne vlore, xhiro me anije ne sazan, xhiro me anije ne karaburun, linja vlore sazan karaburun, udhetim me gomone, udhetim me gomone vlore,udhetim me gomone sazan, udhetim me gomone karaburun, udhetim me anije pirate, liburna cruises, liburna cruises vlore, anije pirate, anije turistike, lundrim me anije, lundrim me anije turistike, xhiro me gomone, xhiro me gomone vlore, teuta boat, adventura boat, boat trip, boat tour, tour boat, daily boat trip, aquamarine adventure, julka unique, anija jukla unique, udhetim me gomone alson, anije black pearl albania, anija adventura II, adventura boat trip, adventura boat tour, guida me anije,guida me gomone, eliada trip, coastal guide, guida turistike vlore, anije piratesh, linja vlore sazan, linja vlore karaburun, Plazhet e kaltra tė Karaburunit, Ishullin misterioz te Sazanit, ishulli sazanit, gadishulli karaburun, Gadishullin e Karaburunit, Shpella e Haxhi Alise, Gjiri i Englezit, Gjiri i Dafinės, Gjiri i Bristanit,

Anija Liburna, Anija Esperanza Tours,Teuta Boat Tours, Avventura II Boat Tours, Anija Julka Unique, Anija Black Pearl Albania, Aquamarine Adventure, Gomonet Alson, Gomone Eliada Trip, Albumi i plote me anije dhe gomone


Cel. : 00355682407915

Cel. : 00355682407915