Shitet biznesi per arsye emigrimi!

Ky biznes aktualisht eshte nje qender kursesh dhe edukimi ,kryesisht me nje klientele te konsiderueshme te kryqezimi i 21 dhjetorit te Mulliri i vjeter. Zona eshte mjafte e mire dhe e aksesueshme per te gjithe.
jane dy ambjente , njeri per te rritur dhe nje ambjent tjeter per afterschool ose kampe veror per femije !


Personat e interesuar mund te kontaktojne ne nr 0677179236 ne whatsap per me shume detaje .