My Language Center – Seksioni i Perkthimeve!

Seksioni i Perkthimeve eshte i perbere nga:


Nje staf profesional ne fushen e perkthimit me eksperience disa vjecare.

Eksperience ne fushen e perkthimeve si: filma, diploma, detyra kursi, perkthime dokumentash, etj

Staf i ri dinamik

Si Funksionon Seksioni Perkthimet?

Hapi 1. Ju dergoni materialin apo dokumentin duke shpjeguar shkurtimisht kerkesat specifike dhe kohen.

Hapi 2. Pas marrjes se materialit ne analizojme llojin e materialit, kerkesat dhe ju kthejme pergjigje mbi cmimin, kohen si dhe nje prove per te pare cilesine e perkthimit.

Hapi 3. Nese te dyja palet bien dakort mbi cmimin, cilesine dhe kerkesat atehere kryhet pagesa [ Me ane te PayPal, Wester Union ,etj.]

Hapi 4. Ne ju dergojme pjesen tjeter te perkthimit dhe finalizojme marreveshjen..


https://mylanguagecenter.al/perkthime/