Tirane, kerkoj te punesohem Graphic Designer.
Kam njohuri dhe pervoje ne grafiken dizajn duke punuar ne studio reklamash dhe ne kompani te medha.
Punoj ne programet: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign.
Tel. 069 25 16 558