Shiten biznese te ndertuara (ne forme franchising apo tjeter forme) per hapje te reja te njesive horeca & home products vecanersiht per zona te pambuluara deri me tani per biznese me rezultate te sigurta dhe te demostruara me raporte te shitjeve ne qytete kudo ku ka interesim ne qytete kryesore sidomos turistike si ne TIRANE zona te pambuluara , sarande ,fier , gjirokaster ,lezhe , shengjin, korce , pogradec apo dhe ne zona te tjera ku ka mundesi dhe potencial shitjeje te produkteve te hotelerise

Cdo gje pasqyrohet ne bilance reale vjetore te pasqyruar ne vite , DHE NE CDO KOHE DO KENE MBESHTETJEN TONE SI NE MANAXHIM APO FURNIZIME
kompania jone ka reth 22 vjet qe operon ne sektorin e furnizime horeca & home products keshtu qe eksperinca dhe emri yne eshte nje faktor i sigurte per vijueshmerine dhe suksesin ne biznes
kushdo qe ka kapacitete financiare ,humane dhe organizative dhe kerkon ti vere ato ne dispozicion te krijimit te nje biznesi te vecante , te sigurte ne sukses dhe ne jetegjatesi si dhe me produktivitet te na kontaktoje

per me shume nformacion kontakto ne :
m.kasolli@hotmail.com / whats up 0692070431