kliko
apliko
Zero jobs 728

 1. Standart Tirane, ofrohet vend pune Zhvillues/Programues Senior Frontend


  Ne po kerkojme nje Zhvillues/Programues Senior Frontend qe kerkon vazhdimisht cilesi, me aftesi te shkelqyera per problem-solving dhe punen ne grup.


  Teknologjite e kerkuara:
  • Njohuri te shkelqyeshme te HTML, CSS, SASS
  • Njohuri te shkelqyeshme te Javascript, jQuery
  • Bootstrap
  • Pervoja ne perdorimin e webpack, npm, gulp
  • Pervoja ne perdorimin e GIT


  Softskill:
  • Atomic Design development
  • Naming BEM
  • Twig
  • Zbatimi i dizajnit te persosur/perfekt ne Pixel
  • Njohuri te gjuhes angleze


  Plus:
  • Njohuri per PHP
  • Njohuri ne Angular ose React
  • Njohuri per Wordpress / Symfony / Magento
  • Njohuri baze te gjuhes italiane


  Cfare ne ofrojme:
  • Kompensimi adekuat dhe mjedisi konstruktiv i punes
  • Mundesite e rritjes


  Adresa: Rruga Ndre Mjeda, Rezidenca Alba, Kati i trete, shkalla 1, kulla Veriore
  JOOO Shpk eshte kompani simoter e kompanise italiane NOOO Agency
  www.nooo.it
  Emaili Kontaktit: jobs@nooo.it, shpetim.dushku@jooo.agency [CC]
  Nr Kontaktit: 0695384193


  Cel. : jobs@nooo.it | 0695384193
  +Apliko