Manderina Promotions eshte nje kompani PR dhe marketingu dixhital ne Tirane. Ne jemi ekip inovativ dhe dinamik. Manderina Promotions kerkon te punesoje nje punonjese:

Web developer me eksperience ne e-commerce dhe marketing digjital

Detyrat dhe pergjegjesite:

Te ndertoje faqe interneti E-commerce dhe CMS duke u bazuar ne kerkesat e klienteve

Kualifikimet

 • Te kete studiuar shkenca kompjuterike, teknologji informacioni ose te peraferta
 • Eksperience pune ne ndertimin dhe zhvillimin e faqeve web, dhe sidomos atyre e-commerce, te pakten 1 vit
 • Njohje shume te mira ne Wordpress, shopify, woo-commerce
 • Te kete njohuri te mira ne HTML5, CSS, (bootstrap) JQuery, Javascript, Mysql, PHP, Asp.net
 • Njohurite dhe eksperienca ne SEO, Google webmasters
 • Njohuri te marketingut dixhital, menaxhim social media, facebook ads, google ads

Perfitimet


 • Page e kenaqshme
 • Zhvillim projektesh ambicioze
 • ​Pjese e nje skuadre dinamike
 • Ambjent pune i kendshem dhe sfidues
 • Trajnim dhe eksperience pune


Te interesuarit te dergojne nje CV te plote me link te disa puneve tek emaili contact@manderina.com
+Apliko