Pozicioni konsiston ne ndertimin e faqeve ne wordpress, mirembajtje dhe optimizimin per motoret e kerkimit(SEO)
Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

📌Eksperienca te meparshme

📌Njohje te CMS Wordpress
📌Te kete disponibilitet per te punuar me kohe te plote.
PHP,HTML,CSS,JAVASCRIPT (+)

Econnect City eshte nje web agency e krijuar ne kanada dhe te gjithe klientet jane kanadez.
Nese jeni te interesuar dergoni CV-ne tuaj ne: kujtim@econnectcity.ca

+Apliko