F&J Tech Store kerkon te punesoje 1 Ekonomist me eksperience pune.
Kandidatja duhet te kete eksperience pune me Prokurorimet Publike.
Ambientet tek 21-Dhjetori, Kandidatet te jene te diplomuar ne nje prej degeve te Finance
dhe te jene te gatshem per te punuar me orar te Plote

Te interesuarit te kontaktojne ne nr e meposhtem ose te dergojne me email CV-ne e tyre:

Tel: +355672043003
e-mail: fjtechstore@gmail.com


Cel. : 067 20 43 003
+Apliko