Zona/Rruga : Prapa 15 katshit

Super apartament me pamje fantastike te sheshit Skenderbej me qera ditore
Shkruani datat dhe numrin e personave ne whats app ose telefononi ne 0694665946
Flene 6 persona . 110 m²

Cel. : 0694665946