Ofroj vend pune Pastruese per orar te plote. Me eksperience pune te kete perdorur edhe hekur
Vendndodhja rruga e barrikadave
Orari : 10:00 - 17:00
Kontakt:0694665946
Na shkruani emrin , eksperiencen e meparshme dhe moshen per te lene takim prove kundrejt pageses

Cel. : 0694665946