Ofroj Fizioterapi ne shtepi per femije dhe te rritur ne diagnoza si :
-Tortikolis kongenital
- Skolioza
- Paraliza cerebrale spastike
- Hemiplegji
- Tetraplegji
- Probleme te qafes/ shtylles kurrizore
- Lumbalgji
- Gonartroza
- Osteoporoza
- Artrit Rheumtoid etj

Trajtimi konsiston ne :
- terapi manuale
- terapi me ane te ushtrimeve
- aparatura fizioterapeutike

Cel. : 0677172315