kliko
kliko
970 pune premium ComData

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune Teknik Kompjuteri


  “American Computers“
  Ne vazhdimesi te zgjerimit te biznesit dhe per t'i sherbyer akoma me mire klienteve tane kerkon te punesoje :


  👉2 Teknike Kompjuteri (Inxhinier ) Hardware&Software
  Te interesuarit duhet te plotesojne kriteret e meposhteme:
  - 👉Te kene mbaruar PLOTESISHT Studimet,pra te jene te disponueshem me kohe te plote.


  1👉- Te kete eksperience mbi 3 vite ne Servis Kompjuteri
  2- 👉Te kete eksperience ne diagnostifikimin dhe zgjidhjen e
  problemeve tek PC, LAPTOP , MONITOR , Printera ,TELEFONA
  3- 👉Te jete Korrekt dhe kembngules
  4- 👉Te jete i apasionuar pas teknologjise dhe te kete deshiren per t'u permiresuar cdo dite dhe me shume ne profesion.
  Te interesuarit mund te dergojne nje CV me fotografi ne adresen e poshteshenuar:


  👉info@american-pc.com Ose
  👉americancomputers1@gmail.com


  Cel. : 0682082012
  +Apliko

  Rruga "Muhamet Gjollesha" prane shkolles"Vasil Shanto", perballe Hotel Diplomat 1

  Cel: 0682082012
  info@american-pc.com | www.american-pc.com