Albacall

kliko
728 NEXT JOB FOREX

 1. Standart Future Home Integrity po REKRUTON Konsulent/e Shitjesh - Real Estate


  Bashkohu me Brandin më të madh Shqiptar të Real Estate🥇

  Kjo është mundësia Jote!🤩

  Cfarë do të gjeni në Future Home?⤵️

  •Ofrohet suport nga ekipi dhe kërkohet standart shërbimi tek klienti.
  •Kushte pune moderne dhe në lokacione lehtësisht të aksesueshme.
  •Orare fleksibël.

  ➡️Kandidati duhet të përmbushë këto kritere:

  1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë Bachelor/Master.
  2. Të ketë eksperiencë të mëparshme në shitje.
  3. Të jetë bashkëpunues dhe të pëlqejë punën në ekip.
  4. Të jetë Energjik/e dhe Ambicioz/e.
  5. Të ketë aftësi të forta të komunikimit dhe prezantimit.
  6. Të ketë njohuri në programet bazë kompjuterike.
  7. Njohja e një gjuhe të huaj përbën avantazh.

  Nëse mendon se i plotëson kushtet e mësipërme,

  Dërgo CV tënde:⤵️

  📧 integrity@futurehome.al
  📲+355692656226
  ☎️045628292
  www.futurehome.al
  +Apliko