Pajisje presion per lavazh.
E pershtatshme dhe per kushte shtepiake si per larje tapetesh, xhamash etj.
Gjendja e pajisjes: e re e paperdorurur.

Shitet per arsye mosperdorimi. Marka: STANLEY.

Cel. : 0694088800