okazion


tavolina te medha 2 cope ( 50 mije copa )

tavolina te vogla 3 cope ( 30 mije copa )

ose te gjitha bashke me nje cmim shume te mire

1 switch me 24 porta me freskues 50 mije ( profesional )


rutera te ndryshem.


mause dhe tastiera 20-30 cope
Cel. : 0699667452