Shitet me cmim okazion Makine shtypi Offset Heidelberg dy anesh ne gjendje shume te mire pune. Cilesia shume mire, gati si e re, me numer te vogel kopjesh. mund ta vizitoni te nentekateshet. ju mund te jeni dhe ofsetist dhe te punoni prane nesh part time.
na merrni ne tel: 0692096300 ose na shkruani ne albjuris@gmail.com

foto e offsetit:

https://www.instagram.com/p/CaKDdwJNEZL/?utm_source=ig_web_copy_link