KOMPANIA ASAB Sh.p.k me aktivitet kryesisht ne prodhimin e asfaltit dhe te markave te ndryshme te betoneve eshte e interesuar te punesoje nje Pompist (Operator per pompa betoni).

Kerkohet te kete eksperience minimalisht 3 vjecare ne kete fushe.

Te interesuarit te lutem te parqesin CV-te e tyre ne adresen: a.banaj@albstar.al
+Apliko