Tirane, ofrojme vend pune Database Administrator Oracle


Kompania FORWARD kerkon kandidate me profil Database Administrator Oracle per degen e saj ne Tirane.
FORWARD eshte nje kompani e kontrolluar nga OMNIAWAY, kompani italiane me eksperience 15 vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).


Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
- instalim, krijim dhe configurim te instancave te reja te database-it (SQL Server, Oracle, MySQL)
- patching
- upgrade / migration processes
- space management / ASM
- trobleshooting / fault management
- upgrade / migration
- performance & tuning
- backup & recovery
- replicas modification of SQLsrv e Mysql
- SQL change on SSIS
- njohuri te konsoliduara te sistemeve Linux e Unix (HP-UX, Solaris, RH) dhe shell scripting
- njohuri te gjuhes italiane te nivelit (te pakten) mesatar
- aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
- arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)
Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne gjuhen italiane ne adresat job@forward.al dhe info@omniaway.it
Tirane, ofrojme vend pune Database Administrator Oracle
+Apliko