KERKOJ MARANGOS per te punuar me MDF

Nuk ka rendesi mosha apo eksperienca.

Eshte shume e rendesishme korrekesia, pasteria, saktesia ne pune, dhe jo shperdorues.

Mund te kontaktoni ne 069 444 6394