SHITET PLAZMA PER PRERJE LLAMARINE HYPERTHERM 3070 HD + GAS CONSOL + KOMPLET KAVOSH DHE TUBASH TORCE + RHV FREKUENCE + TORCE.

E PERDORUR GJENDJA SHUME E MIRE. TRASHESIA E PRERJES SE LLAMARINES DERI 20MM.

CEL.00355682575233
INFO@EMAS.ALCel. : 0682575233