E ēertifikuar nga Ministria e Drejtėsisė, si pėrkthyese e autorizuar dhe e licensuar me NIPT, qė prej vitit 2014, ofroj pėrkthime zyrtare nė gjuhėn rumune nė fusha tė ndryshme si ato sociale dhe shkencore, etj.
Pėrkthimet ofrohen nė tė dy variantet shqip-rumanisht dhe anasjelltas nė dokumentacione (ēertifikata lindjeje, familjare, pashaporta, diploma, vėrtetime, etj), pėrkthime nė konferenca, pėrkthime manualesh, kontratash, pėrkthime vendime gjykatash,
pėrkthime site-sh tė ndryshme, etj.

Fatjona Qurku
Cel.: 0692414022
Email: fatjona.q@gmail.com