OFERTE muaji Shtator me lire se kurre nxitoni te kapni ofertat!!Jepen me qera dhoma plazhi ne Borsh 20 meter nga deti.
Disponojm dhoma dhe apartamente 1+1
dhomat jane te mobiluara me te gjitha kushtet: Kuzhine gatimi,frigorifer, kondisioner,Wifi, parkim
Cmimi varion ne baze te kohes qe ju intereson.
Per me teper telefononi ne nr 0695386338 ose 0696124416 ne WhatsApp