Vazhdon rregullisht funksionimi i linjes nderqytetase e transportit te udhetareve Durres - Rinas ( Aeroport ) - Durres.

Duke patur parasysh oraret e nisjeve dhe mbritjeve te avioneve, per momentin operohet ne oraret si me poshte:

Nga Durresi
:

08:00, 09:30, 13:00, 11;00, 15:00, se shpejti 16:30
* Nisja behet prane Stacionit te Trenit

* Udhetaret zbresin ne stacionin e autobusit ne aeroport.


Nga Rinasi:

10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 17:00, se shpejti 19:00,
* Nisja behet ne stacionin e autobusave ne aeroport
* Udhetaret zbresin ne stacionin e trenit Durres.


Tarifa eshte 600 leke /pasagjer.


Udhetimet realizohen duke zbatuar orarin si me lart, pavarsisht numrit te pasagjereve.

Per informacione te tjera mundet te informoheni ne:
* Nr tel: (
0)52.22.55.39 ; (0)68.22.907.22 ; (0)68.60.90.720 ; (0)69.20.907.22
* e-mail: adis_agj@hotmail.com; dhe: info@adis.al

Jeni te mirepritur.


ADIS TRAVEL