Ofroj KURSE MATEMATIKE per cdo klase te arsimit baze, te mesem dhe te larte me tekste ne shqip ,anglisht dhe italisht .
Pergatitje te provimit te lirimit dhe matures shteterore !
Gjithashtu punojme me ushtrime per olimpiada ,bejme kurse per provimin e lishences si dhe konsulence per tema diplome.

Adresa: Vizion Plus, rruga DON BOSKO .


Tel. : 0698564260