4 Dit n #AMSTERDAM me Guid
Nisje dat 16 Mars 369 /p
Nisje dat 23 Mars 389 /pNe mim perfshihet:
1. Udhtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shtitjet me autobus
3. Akomodim n hotel me 3 yje
4. Mngjeset pr t gjitha ditt e udhtimit
5. Shoqrues shqiptar gjat qndrimit jasht Shqipris.
6. Lejohet t merret me vete n avion vetm nj ant me prmasa deri n 40 x 20x 23cm.
Kujdes Mbi kto prmasa dhe Bagazh pr checkin ka shpenzime ekstra!