Rezervo tani dhe perfito skonto ne Sarajeve , Hotel Hollywood 4
Nisje 10; 24 Mars 3 Dite (2 Nete)
Nisje 8; 15; 28; 29 Prill 3 Dite (2 Nete)

CMIMI REAL 129€
CMIMI ME ULJE 116€

Akomodimi ne hotel Hollywood 4 Yje (me pishine dimerore)
Mbremje festive me muzike live

Ne cmim perfshihen:
1) Transporti sipas programit vajtie – ardhje
2) Akomodimi ne Hotel Hollywood 4 Yje ne Sarajeve per 2 nete qendrimi.
3) Mengjeset dhe Darkat ne restorantin e hotelit
4) Perdorimi i pishines dimerore olimpike
5) Shoqeruesi i agjensise gjate vendeve qe do te vizitojme
6) Darke festive me muzike live diten e dyte.

Nisje nga Tirana dhe Durresi