970 gjej pozicion-pune nj-premium

 1. Standart World Vision Albania Tender #372674 "Prekualifikimi i ofruesve t shrbimit q operojn n fushn e Sherbimit TAXI

  World Vision Albania

  Tender #372674 "Prekualifikimi i ofruesve t shrbimit q operojn n fushn e Sherbimit TAXI

  World Vision Albania po krkon t prekualifikoj ofrues/kompani shrbimi q mund t ofrojn shrbimet e tyre n fushn "Sherbim TAXI me cilsi t lart dhe qndrueshmri.
  Ofruesit e shrbimit q do t kalojn me sukses kt faz do t kontaktohen pr t`u drguar formn e oferts pr shrbimit potencial q mund t kontraktohen me kontrat 3 vjecare me t drejt rinovimi pr 2 vjet t tjera bazuar n performancn e tyre.

  Pr kto arsye WVA fton t gjitha ofruesit e sherbimit potencial q t dorzojn t gjith dokumentacionin e krkuar pr kt proces:
  1. Kopje t certifikats s regjistrimit dhe licencave (NIPT/Licencat)
  2. Plotsimi dhe nnshkrimi i formularit bashkngjitur "ALBANIAN_politikat_per_biznesin_WV" (bashkngjitur)
  3. Plotsimi dhe nnshkrimi i formularit bashklidhur formulari "Doc1_Formular Regjistrimi Biznesit" (bashkngjitur)

  Afati pr dorzimin e dokumentave t krkuar me sipr sht data 18 Gusht 2022.
  Drgimin e dokumentave duhet ta bni vetm tek kjo adres emaili: Procurement_Albania@wvi.org

  Pr pyetje apo paqartsi mund t kontaktoni n numrin e telefonit +355684047433.

  Suksese

  kontaktoWhatsApp
  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur


    Raporto