SHITET;
Banaku 2 m i gjat me syprine kundr ujit 4 cm e trash me lartsi 90 cm,skeleti i banakut sht elik.
Fetatrice profesionale pr prerjen e produkteve pr piceri dhe fast food.
Lavapjata bashk me strukturn dhe aksesort.
Liliputi 10 litra nga marka italiane Tesy.

SHNIM:
T gjitha jan t reja e paprdorura prve gropave t lavapjates dhe fetatrices

Nr ce 0694001133

WhatsApp