PunaJuaj 728x120

 1. Standart WVA krkon t kontraktoj kompani pr Asistenc teknike audio-vizuale pr prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtprdrejt t Festivalit t Rinis '22 n platformat dixhitale

  Krkohet kompani mbi: "Asistenc teknike audio-vizuale pr prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtprdrejt dhe me cilsi t Festivalit t Rinis 2022 n platformat dixhitale"
  Datat e aplikimit 19 maj 2022 1 qershor 2022 TOR NO136FY22


  do vit, World Vision Albania (WVA) organizon eventin e Festivalit Rinor, me prfaqsues t grupeve rinore, prfaqsues t qeveris, politikbrs, donator, korporata dhe partner t tjer. Ky event synon t krijoj nj platform interaktive, ku t rinjt nga i gjith vendi, t trajtojn shtje t caktuara n zonat ku jetojn, prball aktorve q kan mundsi t ndikojn n zgjidhjen e tyre dhe t'i mbajn ata prgjegjs per politikat e ndermarra. do vit Festivali i Rinis ka nj tem t caktuar rreth s cils zhvillohet i gjith ngjarja. sht zhvilluar n bashkpunim me aktor q kan interes pr t rinjt.

  Festivali kt vit titullohet 1Goal4IIMPACT dhe tema kryesore e tij sht prdorimi i sportit, si mjet pr t promovuar prfshirjen sociale, aktivizmin e t rinjve dhe prmirsimin e shndetit mendor dhe fizik. Festivali i Rinis do t ndrthur aktivitetet sportive me mesazhe advokuese sociale dhe mundsi pr t rinjt. Nprmjet nj qasjeje pjesmarrse, t rinjt do t lehtsojn nj dialog konstruktiv me palt e interesuara n nivel lokal dhe kombtar, duke propozuar zgjidhje, duke avokuar dhe krkuar llogaridhnie. N kuadr t ktij projekti WVA po krkon t kontraktoj kompani mbi "Asistenc teknike audio-vizuale pr prodhimin, post-produksionin dhe transmetimin e drejtprdrejt dhe me cilsi t Festivalit t Rinis 2022 n platformat dixhitale"
  Ekspertet/ Organizatat/ Kompanite e intersuara pr t marr pjes n kt thirje jan t ftuar t aplikojn referuar termave t referencs m posht. Afati I Aplikimit sht 1 qershor 2022.

  Per me shume informacion link me posht:

  https://www.worldvision.al/wva-kerko...oduksionin-dhe

  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur


    Raporto