Kerkohen operatore outbound (ART DEALER) ne gjuhen italiane dhe angleze!

Ofrohet:
•Baza 500€
•Bonuse ditore
•Bonuse te larta mujore
•Rritje profesionale

Kerkohet:
•Eksperience minimale 6 mujore ne call center
•Nivel shume i mire i gjuhes

Kontakt: 0695819198

WhatsApp