Shes mbrojte mbitensioni dhe nentensioni.
7000 leke (Me instalim ne objekt, vetem ne Tirane).
Nje vit garanci.
Montohet te kaseta e automateve perdoret si Voltmeter dhe Ampermeter.
Te interesuarit te shkruajne ne WhatsApp ne 0682093137

Funksionet qe ka paisja:
1. Mbrojtje nga mbitensioni.
2. Mbrojtje nga nėntensioi.
3. Mbrojtja nga mbirryma.
4. Ne displei shfaq tensionin dhe rrymen e momentit.
5. Tensioni:230VAC 50Hz.
6. Maksimumi i rrymes 60 Amper(E rregullueshme nga 1-60A).
7. Koha e veprimit tė mbrojtjes nga mbitensioni: 0,1s~30s (e parazgjedhur:0,5s).
8. Koha e vonesės sė rikuperimit tė mbitensionit: 1s~500s (e parazgjedhur:30s).
9. Koha e veprimit tė mbrojtjes nėn tension: 0,1s~30s (e parazgjedhur:0,5s).
10. Koha e vonesės sė rikuperimit nėn tension: 1s~500s (e parazgjedhur:30s).
11. Koha e vonesės sė rikuperimit mbi rrymė: 1-500 sekonda (e parazgjedhur: 30 sekonda).
12. Koha e vonesės sė ndezjes : 1-500 sekonda (e parazgjedhur: 10 sekonda).

WhatsApp