kliko
kliko
VeroHome jobs 728 2023

 1. Standart Tirane, ofrohet vend pune .NET/C# Developer - Middle/Senior

  Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilin .NET/C# Developer - Middle/Senior per degen e saj ne Tirane.
  Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - eksperience pune te pakten 3 vjecare me .NET/C#
  - eksperience pune me AWS dhe lambda functions ne C# eshte nje plus
  - eksperience pune me Java eshte nje plus
  - eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al

  Apliko


    Raporto