kliko
kliko
kliko
970 pune premium kerkoj Finance Partner Leonardi

 1. Standart Tirane, vend pune Graphic Designer per Website


  Kerkojme nje graphic designer per tju bashkuar stafit tone!

  Kerkesat primare jane ridizenjimi i konceptit per website aktuale apo hartimi i nje design te ri duke u bazuar ne nje wireframe paraprak.
  Sekondare: social media, brand books etc

  Kerkesat:
  1. Gjuha Anglisht
  2. Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, XD, Indesign)

  Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.

  Dergoni CV tuaj dhe disa shembuj punesh/portofoli online ne info@fit.al
  Cel. : 0674529292

  web: www.fit.al  AplikoWhatsApp


    Raporto