KURSI FILLON NE DATE 16 NENTOR 2022.
.
MODULET E KURSIT:
___________________________________

▣ Moduli 1. LIGJI PR PROCEDURAT TATIMORE.

▣ Moduli 2. LIGJI PR TATIMIN MBI T ARDHURAT

▣ Moduli 3. LIGJI I TATIMIT MBI VLERN E SHTUAR (TVSH)
.

▣ Moduli 4. LIGJI PER FISKALIZIMIN, "FATURA ELEKTRONIKE DHE SISTEMI I MONITORIMIT T QARKULLIMIT" + PRAKTIKE SALF CARE

▣ Moduli 5. LIGJI PR SIGURIMET SHOQRORE DHE SHNDETSORE

▣ Moduli 6. LIGJI PR SISTEMIN E TAKSAVE KOMBTARE

▣ Moduli 7. LIGJI PR SISTEMIN E TAKSAVE VENDORE

▣ Moduli 8. MARRVESHJET NDRKOMBTARE " ELIMINIMI I TAKSIMIT TE DYFISHTE"

▣ Moduli 9. LIGJI PR QENDRN KOMBTARE T BIZNESIT QKB

▣ Moduli 10. LIGJI PR TREGTART DHE SHOQRIT TREGTARE

▣ Moduli 11. LIGJI PR KONTABILITETIN DHE PASQYRAT FINANCIARE

▣ Moduli 12. LIGJI PR OJF (i ndryshuar)

.

📷.✦. LEKTRORET E KURSIT.
___________________________________________
.
Kursi shpjegohet nga hartues, dhe interpretues t legjislacionit tatimor n Shqiperi, jurist t administrats tatimore
.
.
Kush mund ta ndjeki kursin?
_______________________________

Trajnimi m profesional per Ekonomistt, Juristt, Stafet e Shoqrive Tregtare, OJF, Enti Publik, Institucione Shtetrore, etj

✦. N prfundim t kursit kursantt paisen me certifikatn e kursit e njohur nga Ministria e Financs dhe Ekonomis

✦. Kohzgjatja e kursit eshte 4 jav, zhvillohen12 seanca, 2 or/seanca, Tarif shum e arsyeshme, mund t paguhet edhe me kste. Ambienti i zhvillimit t kursi sht mjaft komode.


✦. Dshironi t trajnoheni pr zbatimin e Legjislacionit Tatimor ne Praktike ne Shqiperi + Fiskalizimin. Vendet jan t limituara.
.
.
PER INOFRMACION NA KONTAKTONI.
.
Tel: 068 82 38 297, DM, WhatsApp.
E-mail: info@financepartner.al
.
Adresa: Ne qender, Rruga e Durresit, prane Kafe Flora. Tirane. ''Finance - Partner''. All right reserved. Copyright 2022

kontaktoWhatsApp