INFO-Zgjidhni Laptopin e duhur me procesoret e duhur - INFO-> Zgjedh me mire, kush di me shume !

Laptopet me procesore intel te Serive i3 i5 dhe i7 jane te ndare sipas vitit te prodhimit ne 11 Gjenerata. Seicila Gjenerate ka avancime te medha ne performancen e laptopit e sidomos persa i perket procesimeve grafike.

Ju duhet nje laptop me procesor i3 ose i5 ose i7 ? Numri nuk do te thote shume nqs nuk kujdeseni te zgjidhni dhe Gjeneraten te cilen mund ta identifikoni nga numri i procesorit. Ky numer identifikues mund ta shihni direkt ne BIOS ose ne Windows tek Device Manager.
Gjenerata e pare identifikohet me tri numra dhe germa.
Gjenerata e dyte me kater numra ku i pari fillon me numrin 2
Gjenerata e trete me kater numra ku i pari fillon me numrin 3
e keshtu me rradhe gjenerata e 4,5,6,7,8

Gjeneratat e reja tashme Gjemerata e 10,11 te procesori identofikohet me 5 numra ku nr i pare eshte 1

ZGJEDH ME MIRE KUSH DI ME SHUME !

Hidhini nje sy videos se sa ndryshime ka nga njera gjenerate ne tjetren !

https://www.incrediblelab.com/difference-between-intel-processor-generations/

Vizitoni UsaLaptopShop prane qendres se Tiranes, mjafon te kerkoni ne Google Map me emrin Usa Laptop Shop, per produkte me performance te larte me procesore me gjenerate te re ! Perballe shkolles Siri Kodra !
Eksperience 17-vjecare dhe produkte origjinale te importuara nga USA !
04 22 37037