[B]Vazhdojne regjistrimet per kurset pergatitore italisht/spanjisht+call center

Italisht/Spanjisht+call center 65 mije leke
Kursi perfshin nje nivel italisht/spanjisht, tekste komunikimi dhe telemarketing.
Ofrojme ambjent komod dhe grupe te vogla kursantesh deri ne 5 persona.


Nxitoni te regjistroheni, grupe te plotesuara paradite dhe pasdite.


Adresa: Zona e Astirit, mbrapa bar Artisti
Per me teper informacion na kontaktoni ne: 0693467863