Pershendetje,

Ofroj sherbime per biznesin:

Ndjekje procedurash per leje mjedisi te tipit A, B deri ne marrjen e lejes. Plotesim te kushteve te lejes , pas marrjes dhe raportimet ne AKM e ARM
Ndjekje procedurash per marrjen e licences se AKU.
Vleresime te Ndikimit ne Mjedis.
Vleresime te Riskut ne pune.
Raport te sigurimit teknik ne pune.
Procedura dhe pajisje me certifikate ISO14001, ISO45001