Kerkohet Web Developer dhe Webdesigner me eksperience

Gjuhe programimi PHP, .NET

- Te pakten 3 vjet eksperience PHP / MySQL .NET / SQL server
- Njohuri te gjuhes italiane
- Njohuri te mira MySQL , SQL server
- Njohuri te mira HTML / CSS / JS / Bootstrap / jQuery
- Njohuri UI/UX

DETYRAT
- Realizimi i projekteve bazuar nė PHP .NET
- Modifikime nė projekte ekzistuese
- Krijimi i skemės sė databazės
- Shkrimi i kodit pastėr, tė mirėorganizuar dhe dokumentuar
- Organizimi modular i kodit
- Ndėrveprimi me serverin
- Testimi i programeve tė krijuara

AFTĖSI PERSONALE TĖ DOMOSDOSHME

- Mendim analitik
- Saktėsi nė shkrim
- Kujdes per detaje
- Orientim drejt cilėsisė


CV: info@procreativa.com

Cel. : (+355) 042 25 33 22

AplikoWhatsApp