Peshore te reja dhe te perdorura te markes Bizerba.
Servis profesional, pjese kembimi, kalibrim, programe per komunikim me kompjuter, instalim ne biznes,
pershtatje per komunikim me programe te shitjes.
Gjenerim te raporteve ditore ose periodike per te gjithe artikujt e peshuar, kontroll automatik mbi daten e skadences se cdo artikulli si dhe shume opsione te tjera.

Cel. : +355699706373

WhatsApp