SHITET NDERTESE 6 KATESHE ME 1300M2 NDERTIM E KOMBINUAR ME 350M2 NJESI TREGETARE DHE 840 M2 TOKE. PERBALLE ME PORTIN ( KU PRITET TE NDERTOHET DHE PORTI ME I MADH I JAHTEVE NE MESDHE) BUZE RRUGES KRYESORE TE QYTETIT.VETEM 5 MINUTA NE KEMBE NGA STACIONI RI I TRENIT ELEKTRIK, TERMINALI I TRAGETEVE, QENDRA, PORTI DHE DETI. E PERSHTATESHME PER AKTIVITETE TE NDRYSHME SI HOTELERI E TE TJERA. ME DOKUMENTACION TE RREGULLT HIPOTEKOR.

Cmimi : 1.7 ml Euro. tel +355692125388 watsap wiber.

WhatsApp