-Hotel Sidi ofron fjetje duke filluar nga 14 euro/nata.

-Dhome me 3-krevat 25 euro/nate.
-Dhome me 4-krevat 32 euro/nate.
-Dhome me 1-krevat 14 euro/nate.
-Dhome dopjo me 25 euro/nate.

Dhomat jane te pajisura me Parket, Kondicioner, Tv, Wifi dhe Bar 24 Ore.
Sherbim 24 ore.

Rr. Bedri Cullhaj 2, Tirane.

Instagram: hotel_sidi

Cel: 0698729803 Viber/whatsup.

WhatsApp