Ofrohet vend pune mjeke stomatologe,te kete eksperience pune ,e licensuar.Ofrohet rroge baze dhe % .Klinika ndodhet ne Tirane..te interesuarat te dergojne cv e tyre ne emailin stomatologjiaime@gmail.com

Apliko