KURSE ONLINE T GJUHS GJERMANE!

Prestige Center ofron Kurse t Gjuhs Gjermane Online. Kursi zhvillohet me pedagoge profesioniste dhe me eksperienc n msimdhnien online, me program t dedikuar dhe me cilsi maksimale. Materialet dhe teknologjia jan sipas standardeve gjermane.

Kursi prfshin:

Gramatik

Fjalor

Shkrim/Lexim

Diskutim

Neutralizim t theksit

Audio

Video

Testime

T gjith t interesuarit mund t na kontaktojn n:

Tel: 069 28 06 600

Email: info@prestigecenter.al

Web: www.prestigecenter.al

ose t na vizitojn pran zyrave tona:

Rruga e Durrsit, Pran Kafe Flora, Tiran.

Ju mirpresim!

kontaktoWhatsApp