Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqen i Thate
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
177 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
380000
Ofrohet për shitje një apartament modern dhe shumë komod në një nga komplekset më të preferuara të zonës së Liqenit të Thatë, me organizim perfekt...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Selvia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
202000
Shitet apartament 1+1 në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, pranë Selisë, në Rrugën 4 Dëshmorët. Apartamenti ndodhet në një pallat të vitit...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
238000
Shitet , Apartament 2+1, 21 Dhjetori, Tiranë.

Informacion mbi apartamentin:
 •Siperfaqja e apartamentit (neto): 75.5 m2
 • Siperfaqja e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kombinat
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
130000
Shitet apartament 1+1 me organizim modern dhe hapësira të bollshme, i pozicionuar në katin e 3-të të një pallati të ri 5-katësh, ndërtuar në vitin...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kodra e Diellit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
185000
Shitet Apartament 2+1 në zgjerimin e Kodrës së Diellit 1 Ofron kombinimin ideal të komoditetit, cilësisë së ndërtimit dhe zonës se qetë, me ajër...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Demi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
180000
Shitet apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës, në Lagjen Nr. 1, Ali Demi, pranë Fushës së Sportit. Prona ndodhet në katin e...
Tirane
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Location Rruga + Nr.
paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
69 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
71000
🏡 SHITET APARTAMENT 1+1 NË PASKUQAN 🏡 Shitet apartament 1+1 në një zonë të qetë dhe në zhvillim në Paskuqan, Rruga Lasgush Poradeci. ✅ Sipërfaqe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Tirana Entry
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
64 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
93525
✨ Shitet Apartament 1+1 tek Tirana Entry – Investim Ideal në Një Kompleks Modern ✨ 📍 Në kompleksin rezidencial Tirana Entry, një nga projektet më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkolla Deshmoret e Lirise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
148 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
285000
Ofrojme apartament per shitje 2+1 tek Rr Margarita Tutulani. Apartamenti pozicionohet ne katin 4 dhe te fundit te nje objekti te ndertuar ne vitin...
Tirane
11 Laprake | Spitali ushtarak | Hygeia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
153000
Disponojmë apartament 2+1 për shitje në zonën Laprakes, prane KMY-se Informacion mbi apartamentin: * Sipërfaqe neto:85m2 * Kati 4 (jo i fundit) *...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkolla e Baletit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
133 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
280000
Apartament 3+1 për Shitje pranë Shkollës së Baletit! Ofrohet për shitje një apartament 3+1, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara pranë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kopshti Botanik
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
750
Apartament modern 1+1 per qira me verandë , pamje nga liqeni! Në një zonë të qetë dhe shumë të preferuar për banim, ofrohet ky apartament i...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Bardhyl
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
63 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
148300
Ofrohet për shitje apartament 1+1, i pozicionuar në një nga rezidencat më të reja dhe më moderne të zhvillimit urban, Rezidenca Monolith. Ndërtimi...
Radhime - Orikum
Location Rruga + Nr.
Orikum, Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
96 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
1300
🌅 Apartament 2+1 me Pamje Panoramike nga Deti në Orikum! 🌊 Në zemër të një prej zonave më të preferuara bregdetare, ofrohet për shitje një...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
40 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
77800
Shitet, Apartament 1+1, Unaza e Re UNA65495 Disponojmë apartament 1+1 të konvertuar për shitje në zonën e Unazës së Re, pranë Casa Italia, në një...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Dritan Hoxha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
175000
EKSKLUZIVE!SHESIM APARTAMENT 2+1 ,BUZE RRUGES "DRITAN HOXHA",TIRANE! Informacion rreth Apartamentit: • Sipërfaqja Neto e Apartamentit: 98 m2 •...
Durres
Location Rruga + Nr.
GOLEM
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
75000
Disponojme per shitje apartament ne kompleksin Alb Adriatik , Golem Informacion mbi Apartamentin: • Kati 0 • Sipërfaqe 51.85m² Organizimi i...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
80750
Disponojme, Apartament 1+1 per shitje tek, '' Aluna '' Residence, Paskuqan Informacion mbi pronën: • Sipërfaqja e apartamentit (bruto): 64.6 m2...
Tirane
3 Xhamlliku | Oxhaku | Profarma
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
64 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
130000
Shitet, Apartament 1+1, Kompleksi ASL 1, Oxhaku, Tirane Informacion mbi apartamentin : • Sipërfaqja e apartamentit (neto): 56 m² • Sipërfaqja e...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
125000
Apartamenti ndodhet tek Rruga Frosina Plaku, 21 Dhjetori. Informacioni mbi apartamentin: • Sipërfaqja e apartamentit (neto): 54.8 m2 • Sipërfaqja...
Tirane
7 Square 21 | Parku | Globe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
84 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
220000
Disponojmë Apartament 2+1 për Shitje tek Ish Parku i Autobuzave , pranë Kompleksit "Delijorgji" Informacion mbi pronën: • Siperfaqe Bruto: 84 m2...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi Nene Tereza Kamez
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
92 m²
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
81074
🏡 Shitet apartament 2+1 📍 Bulevardi “Nënë Tereza”, Kamëz 🏢 Kati i 8 ✨ Apartament në fazë karabinaje – mundësi ideale për ta personalizuar sipas...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez, Ulliri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
111 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
89000
🏡 SHITET APARTAMENT 2+1+2 – KAMËZ, TEK ULLIRI Një mundësi ideale për banim ose investim në një nga zonat me zhvillimin më të shpejtë në Kamëz. 📍...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
180000
Apartament Ekskluziv 1+1 në Shitje – Vollga, Durrës (Me Pamje nga Deti) Përshkrimi Apartament 1+1 në Shitje – Vollga, Durrës (Me Pamje nga Deti)...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
54 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
635
Apartament 1+1 per qira ne Myslym Shyri ! 📍 Apartament me Qira Rruga "Myslym Shyri" (Pranë Karburant Kastratit) Jepet me qira apartament modern...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
147 m²
Nr dhoma
3+1
Cmimi Euro
2609
Apartament 3+1+2 në shitje, “1000 Islands Tirana” Projekti më i ri 1000 Islands Tirana ✅ Apartament 3+1+2 në shitje Në një nga rezidencat më...
Tirane
2 TEG | Lunder | Farke | Mjull-Bathore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
2600
Apartament 1+1 në shitje, “1000 Islands Tirana” Projekti më i ri 1000 Islands Tirana ✅ Apartament 1+1 në shitje Në një nga rezidencat më moderne...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
146 m²
Nr dhoma
3+1
Cmimi Euro
2600
Apartament 3+1+2 në shitje, “1000 Islands Tirana” Projekti më i ri 1000 Islands Tirana ✅ Apartament 3+1+2 në shitje Në një nga rezidencat më...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
123 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
151000
Apartament 2+1 Shitje: Apartament 2 min nga bulevardi , Tiranë! Një mundësi fantastike për të investuar në një pronë të re, ideale për të gjithë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Univers City
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
121001
SHITET APARTAMENT 2+1+2 UNIVERS CITY Apartament ne shitje tek Univers City - I ndodhur ne nje prej zonave me te zhvilluara te qytetit, shume...
Back